31 Mayıs 2012 Perşembe

Carmina Güzeli

Hunca liFe Carmina'dan süper Yarışma Hunca Life hız kesmiyor.Kampanya üzerine kampanyalar ile hem temsilcilerinin hem de müşterilerinin yüzünü güldürüyor.İşte Carmina Kampanyamız;


Carmina ürünlerini kullanarak, makyajınızı yapın.
Fotoğrafınızla yarışmaya katılın. Kazanın!

Aşağıdaki Aşamaları tamamlamak için Öncelikle Carmina Hunca Life Ailesine Katılmanız ve Üye Olmanız Gerekmektedir.Carmina Üyelik İçin Lütfen Buradan Tıklayınız.
 
 
 
HuncaLife Carmina serisinin geniş makyaj yelpazesinden seçtiğiniz ürünler ile makyajınızı yapın, kullandığınız Carmina ürünlerinden biri Carmina Minerals Ruj olmak şartıyla 5.katalog döneminde (01.06.2012 -31.07.2012) 1 adet minimum 49,90TLlik sipariş verin! Kullandığınız ürünlerin en az 3'ü ile yüzünüz net olarak görünecek şekilde fotoğrafınızı çekin ve HuncaLifepr@hunca.com.tr adresine gönderin. Resimler HuncaLife Resmi Facebook sayfasında yayınlanacak. En çok beğeni toplayan fotoğraf Jüri tarafından da değerlendirilecek. Jürinin belirleyeceği fotoğrafın sahibi temsilcimiz ÖZEL makyaj eğitiminin ve 500 TL'lik HuncaLife Hediye Çeki'nin sahibi olacak.




 Katılım Koşulları ve Kurallar  
  Yarışmaya katılabilmek için HuncaLife Temsilcisi olmanız gerekmektedir. HuncaLife Temsilcisi olmayanlar HuncaLife’a kayıt olarak, yarışmaya katılabilirler.

Bunun için tek yapmanız gereken, 5.Katalog döneminde Carmina Minerals Ruj içeren 1 adet minumum 49,90 TLlik sipariş vermeniz !

Yüzünüzün net olarak göründüğü ve biri Carmina Minerals Ruj olması şartıyla en az 3 Carmina makyaj ürünü kullanarak yaptığınız makyajla çektirdiğiniz fotoğrafınızı ürünleri de göstererek HuncaLifepr@hunca.com.tr adresine gönderin.
Makyaj yaparken kullandığınız ürünleri de göstererek çektirdiğiniz fotoğrafınızı yarışmaya göndermek için son tarih
05 Ağustos 2012 saat 12.00'dir.
06 Ağustos 2012 – 21 Ağustos 2012 tarihleri arasında juri tarafından en çok beğeniyi toplayan fotoğrafın sahbii ödülü kazanır.

Kazanan 22 Ağustos 2012 günü HuncaLife Resmi web sitesinde açıklanacaktır.

Eğitim HuncaLife genel merkezinde verilecektir.Sizlerde Şimdi temsilci olun Bu fırsatları kaçırmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder