5 Ekim 2011 Çarşamba

Hunca Life EŞSİZ KAZANÇ PLANI

Hunca Life EŞSİZ KAZANÇ PLANI
HuncaLife Temsilcisi olarak, bir ay içerisinde yaptığınız kişisel alımlar ve alt ekibinizin yaptığı alımlar neticesinde topladığınız HuncaLife Puanlarına göre, prim tablosunda ön görülen seviyeden gelir elde edersiniz. HuncaLife’ın cömert kazanç planına gelin birlikte göz atalım.



HUNCA LİFE


HuncaLife Puanı (HP), aylık performansın ve prim seviyesinin belirlenmesinde kullanılan, ürünlere verilmiş puan değeridir.

İş Hacmi (İH), primin TL tutarının hesaplanması için HP değerinin geçerli katsayı ile çarpılmış değeridir. Toplam Grup Puanı, bir HuncaLife Temsilcisinin, bir ay içinde kişisel alımları ve alt ekibinde üretilen alımlarla üretilen toplam puan.

HuncaLife Kazanç Planı cetvelinde bir kişinin hangi prim seviyesine hak kazandığını belirlemeye yardımcı olur.
Kişisel Grup Puanı, bir HuncaLife Temsilcisinin, bir ay içinde %24 seviyesine ulaşmış grupları dışında kalan kolların ve kişisel alımlarının neticesinde üretilen toplam puandır.


HUNCA LİFE KAZANÇ PLANI


Hunca Life kazanç planı başarıyı her seviyede ödüllendiriyor.Hunca Kozmetik Ekibiniz ve üyelerinizin başarılı olması için onlarla birlikte çalışın ve başarmalarına yardımcı olun.Networkmarketing(doğrudan satışın ekip işi olduğunu unutmayın.)

Hunca Life Kayıt İçin Buradan Tıklayarak Formu Doldurabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder