3 Ekim 2011 Pazartesi

"HUNCA LİFE" TEMSİLCİ BAŞVURU


HUNCA LİFE

















"HUNCA LİFE"TEMSİLCİ BAŞVURU

% 100 yerli sermayeye sahip olması ile ülkemizde üretim yapan pek çok kozmetik markasından ayrılan Hunca Life 1957 yılından bu yana Türk kozmetik sektörü için üretim yapmaya devam ediyor. Bugün ülkemizin en çok tercih edilen parfüm markalarının başında yer alan Jagler, Caldion, She, Equal, Extory, İvrindi, Soft ve Viva Cappio markalarını bünyesinde barındıran Hunca Life ayrıca Carmina makyaj malzemeleri markası ile de ülkemizde satış yapan dev global kozmetik firmaları ile başa baş mücadelesini sürdürmektedir. Parfümlerinin her biri için çok özel şişe tasarımlarında bulunan, parfüm kalıcılıkları ile kalitesini öne süren ve her kullanıcıya istediği aromayı sunabilmek için yüzlerce ürün çeşidi sunan Hunca Life sergilemiş olduğu başarılı performansını kaliteden ödün vermeyen üretim performansına borçludur.

İşte Hunca Bu Büyük potansiyelini şimdide Türk Halkı için doğrudan satış sektörüne huncalife olarak girerek gösteriyor.Hunca life adı altında satış temsilcisi olarak sizlerde hunca life ürünlerini kullanırken aynı zamanda aile bütçesine de katkı sağlayabilceksiniz.

Hunca Life Yerli sermaye ile kurulan she ve jagler gibi çok ünlü markaları bünyesinde bulunduran kozmetik firmasıdır. Sadece Huncalife a özel baş döndürücü yeni ürünleri ile kendinizi şımartın! Huncalife sunduğu size özel iş fırsatı ile eğlenin ,para kazanın, kariyer yapın, kendi işinizin sahibi olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder