20 Eylül 2011 Salı

Hunca Life Kayıt



 Hunca Life Kayıt

Bir HuncaLife Temsilcisi olarak, HuncaLife’ın sunduğu iş fırsatını başkalarına tanıtarak alt ekibinizi kurabilir, kazancınızı kat kat artırabilirsiniz.HuncaLife ürünlerini tanıtırken, aynı zamanda HuncaLife iş fırsatını da sunun.Tahminlerinizin üzerinde ilgi göreceksiniz. İş çevreniz, arkadaşlarınız,akrabalarınız, komşularınız bu fırsatı duymak isteyecektir.HuncaLife Ekibinize katılan kişilere nasıl satış yapacaklarını gösterin.

Alt ekibinizdeki kişilerin de Hunca Life iş fırsatını tanıtmasını sağlayın. Onlar kazanırken siz de alt ekibinizin aktivitelerinden %29’a kadar prim kazanın.Ayrıca, sadık ve düzenli müşterilerinizi, HuncaLife Özel Müşterisi yapın ve onlara ürünlere doğrudan ulaşabilme rahatlığı sağlayın.HuncaLife, ürünlerine bağlılığını gösteren müşterilerine, HuncaLife dünyasında farklı bir yer alma fırsatı sunuyor.

Bir HuncaLife Özel Müşterisi, bir yandan bağlı olduğu HuncaLife Temsilcisinden özel destek alırken, bir yandan da kendisine özel fırsatlarla sevdiği ürünlere daha avantajlı fiyatlarla sahip oluyor.

Hunca Life Kayıt İçin Buradan Tıklayarak Formu Doldurabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder