20 Eylül 2011 Salı

Hunca life Ürünleri


 Hunca Life Ürünleri,
 
Kaliteli ve Sağlıklı Ürünleri ile Sizlere Yeni Güzellikler Sunmaya Devam Ediyor.

Argan Yağı Ve Faydaları

*Derinin yaşlanmasını önler.
*Afrodizyak özelliğe sahiptir.
*Emilimi yüksek olduğu için,(HuncaLife) krem gibi kullanılabilir.
*Saçı besler.
Kullanım Şekli:

Yaşlanmayı Geciktirici Özelliği (Anti-Aging) Temizlenmiş bir yüze sadece birkaç damla uygulamak yeterli olacaktır. Argan Yağı gün içinde ya da gece yatmadan önce yüze uygulanabilir.(HuncaLife)Parmağınızın ucuna birkaç damla Argan Yağı damlatın ve parmaklarınızı birbirine sürterek yağın biraz ısınmasını sağlayın. Parmaklarınızla tüm yüz bölgenize nazikçe masaj yaparak Argan Yağını yüzünüze uygulayın. Yağ çabucak cildinize nüfuz edecek ve size daha genç bir bakış kazandıracaktır.

Vücudunuza Uygulanışı:

Argan Yağını, tüm vücudunuza yatmadan önce uygulayın. Cildiniz elastikiyet kazanacaktır ve gözle görülür etkilerini ise birkaç gün içinde fark edeceksiniz.Argan Yağı vücuda uygulandığında cildinize hızlıca nüfuz eder ve herhangi bir parlaklık veya yapışkanlık oluşturmaz. Aslında etkisi tam olarak cilde (HuncaLife) yumuşaklık vermesi ve sıra dışı bir dokunuş hissi kazandırmasıdır.

Argan Yağının Saç İçin Kullanımı:

Argan Yağı geleneksel olarak saç maskesi ve saç düzenleyicisi olarak kullanılmaktadır.Saçı güçlendirir, parlaklık, yumuşaklık ve ipeksi bir dokunuş kazandırır. Saçlı derinin beslenmesini artırır ve canlanmasını sağlar.

Yoğun Terapi
Saça bol miktarda Argan Yağı uygulayın.
Kafa derisine yavaş hareketlerle masaj yapın.
Saçınızı ılık bir havluyla örtün ve 30 dakika boyunca böyle bekleyin.
Saçınızı yıkayın.

Argan Yağı İle Saç Şekillendirme:

Elinize birkaç damla Argan Yağı dökün.
Yağı elinize ince bir şekilde yayın.
Ellerinizi saçınızın arasında gezdirerek yağı saçınıza uygulayın.
Saçınız mükemmel bir parlaklık kazanacak ve herhangi bir ağırlık hissi hissetmeyeceksiniz.

Tırnak Bakımı İçin Argan Yağı:

Argan Yağı limon yağıyla eşit miktarda karıştırılarak yatmadan önce tırnaklara uygulanabilir. Bu karışımın düzenli olarak kullanılması kırılgan tırnakları güçlendirir. Argan Yağı Berber kavminin altını olarak adlandırılır ve pek çok kozmetik amaç için kullanılabilen değerli bir yağdır.Argan Yağı ve limon suyunda eşit miktarda alarak bir karışım oluşturun ve parmak uçlarınızı bu karışıma batırın. 15 dakika boyunca parmak uçlarınızı bu karışımın içinde bekletin.Tırnakların (HuncaLife) sağlıklı bir biçimde kalması için haftada 1 kere bu karışımı 15 dakika boyunca uygulamak yeterli olacaktır.

Argan Yağı ile Masaj:

Bir vücut bakım ürünü olan Argan Yağı masaj içinde son derece uygun bir üründür.Tercihen Duştan sonra temiz vücuda avuç içinde ısıtalarak uygulanması et etkili sonuçları verir. Vücut tarafından kolayca emilmektedir ve diğer yağlarda olduğu gibi yapışkan bir formda değildir, bu nedenle masaj sonrası tekrar duş alınması gerekmemektedir.HUNCA LİFE ÜYELİK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder