20 Eylül 2011 Salı

Hunca Life Kimdir




Adnan Hunca tarafından 1957 yılında kurulan Türkiye kozmetik sektörünün öncü firması HuncaLife. İlk ürünü Hunca Balsam ile kişisel bakım ürünleri alanında hizmet vermeye başlamıştır. İlerleyen yıllarda profesyonel yönetim yapısıyla yeni markalar çıkartmaya odaklanarak, parfüm ve deodorant segmentinde yerel lider konumuna ulaşmıştır.

HuncaLife 2011 yılında Tuncer Hunca Yönetiminde, kişisel bakım bilincini topluma yaymak, bireylerin yaşam kalitesini geliştirmeye destek olmak misyonlarını ulaşılabilir kaliteli ürün, kaliteli hizmet ve kaliteli iş fırsatı ilkeleriyle birleştirdi. Parfüm alanında sahip olduğu gücünü HuncaLife ile doğrudan satış alanına da taşıdı.

HuncaLife geniş ürün yelpazesi ile kendinizin ve ailenizin ihtiyaçlarını indirimli fiyatlardan satın alabilirsiniz.

HuncaLife ile Keyifli ve güvenli bir ortamda alışveriş yapabilirsiniz, ayırdığınız zaman ve emekle orantılı olarak dilerseniz HuncaLife ile ek gelir elde edebilir, dilerseniz de HuncaLife ile kendi işinizin patronu olabilirsiniz.Bütün bunları yaparken yeni bir çevre edinir, eğlenceli etkinliklere katılabilir ve keşfetmek isteyeceğiniz yerlere gidebilirsiniz.

Hunca Life Kayıt İçin Buradan Tıklayarak Formu Doldurabilirsiniz.


BU YAZIMIZI TÜM BAYANLAR TIKLAYIP OKUYUN SİZE ÖZEL BEDAVA KAMPANYA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder